Over ons

Stichting Onderdelen Voorziening D.C.N.

Kernactiviteit van DAF Club Nederland is de onderdelenvoorziening. Dit om de auto’s van de leden van DAF Club Nederland rijdend te houden. Deze activiteit wordt uitgevoerd door de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. (S.O.V.). Naast het onderdelenmagazijn in Geldrop (zie de website van DAF Club Nederland) ondersteunt de S.O.V. de leden van DAF Club Nederland ook met deze webshop!

De magazijnactiviteiten van DAF Club Nederland worden geheel gerund door onbetaalde vrijwilligers. De opbrengsten worden gebruikt voor de aanschaf en aanmaak van nieuwe onderdelen.

Spelregels kopen in het onderdelenmagazijn

Het onderdelenmagazijn is toegankelijk voor leden van DAF Club Nederland. Wij willen de soms schaarse onderdelen ook echt terecht te laten komen bij onze leden die een auto hebben, waarvoor deze onderdelen bedoeld zijn. Daarom kun je alleen passende aantallen onderdelen kopen voor jouw eigen, bij DAF Club Nederland, geregistreerde auto’s. Dit geldt ook voor de onderdelen die in de aanbieding zijn. De bij DAF Club Nederland geregistreerde auto’s vind je terug op jouw lidmaatschapskaart. Wijzigingen graag doorgeven aan het secretariaat (secretariaat@dafclub.nl). Bij aankopen in het magazijn kunnen wij naar jouw lidmaatschapskaart vragen.

Statiegeldartikelen, hoe en waarom?

Op sommige webshopartikelen wordt statiegeld geheven, variërend tussen de €10 en €125 euro. Het statiegeld dat je betaalt, krijg je terug als je het oude artikel binnen 1 jaar schoon inlevert (of opstuurt) onder overlegging van de originele rekening bij het onderdelenmagazijn in Geldrop. Deze oude onderdelen worden vervolgens weer gereviseerd. Zo houden wij jouw DAF (of Volvo met CVT) rijdend en de hobby betaalbaar!

De oude onderdelen graag schoon en compleet terug. Immers, het onderdeel moet wel gereviseerd kunnen worden. Bijvoorbeeld bij een drukgroep/plaat mag de onderplaat/veerplaat niet gescheurd zijn. En compleet betekent ook “in elkaar” (dus niet geheel of gedeeltelijk gedemonteerd). Voor vragen hierover kun je contact opnemen met het onderdelenmagazijn van DAF Club Nederland.

Kan ik ook onderdelen bestellen en laten opsturen die niet via de webshop leverbaar zijn?

Dat kan, meer informatie tref je aan op de pagina Magazijn. Contact opnemen kun je via magazijn@dafclub.nl of 06-15 26 64 14.