Fotogallerie

Die Fotogalerie zeigt eine Sammlung von Bildern, sortiert nach Typ: vom Daf 600 bis zum Volvo 340/360 und einige hervorgehobene Themen wie „Specials“ (große Dafs), Frühling, Schnee, Prototypen usw.

Möchten Sie noch mehr Filmmaterial sehen? Dann sehen Sie sich die Zeitleistung der Veranstaltungen mit Fotoalben von Veranstaltungen mit verschiedenen Autos mit Variomatic-Antrieb an!


Disclaimer
DAF Club Nederland heeft met zorg deze fotogalerij samengesteld met afbeeldingen die:
a) op het Internet zijn vergaard waarbij de desbetreffende afbeelding is aangeboden met Creative Commons licentie CC0 "Publiek domein", CC BY-ND 4.0  "Attributie - Geen bewerking”, of op de desbetreffende bron (Wikipedia, Google images, Bing images, Facebook, Flickr, e.a.) onder publiek domein of met beperkte rechten zoals attribuut/auteursvermelding zijn gepubliceerd, of het kenmerk hebben 'free to modify, share and use' met of zonder bronvermelding, of waarop geen auteursrechten (meer) rusten.
b) door de eigenaar van het portretrecht of het op beeld vastgelegde materiaal op eigen initiatief zijn gedeeld met D.C.N.
c) op de openbare weg of tijdens publieke evenementen zijn vastgelegd en derhalve vallen binnen de journalistieke vrijheid.

Daarnaast neemt D.C.N. de AVG richtlijnen in acht: de op deze website gepubliceerde beelden worden gebruikt voor educatieve doeleinden en zijn gepubliceerd op grond van het gerechtvaardigd belang, en daar waar een portret van toepassing is met instemming van de persoon op het beeldmateriaal in kwestie.

Mocht je om enigerlei reden bezwaar hebben tegen de publicatie van één of meerdere afbeeldingen, bijvoorbeeld omdat jijzelf of je persoonlijke bezit er op staat afgebeeld, of omdat je het niet eens bent met de wijze van publicatie, dan vragen wij je dit kenbaar te maken aan de Webredactie.