Nachrichten (niederländische Sprache)

Introductiedag voor nieuwe leden

Op zaterdag 2 december a.s. wordt er weer een introductiedag voor nieuwe leden gehouden. Met onder andere een bezoek aan het magazijn en een rondleiding door het DAF Museum. Met het grote aantal nieuwe leden zou het best wel eens druk kunnen worden! Wil je er bij zijn? Geef je dan uiterlijk 15 november a.s. per mail op bij Wouter van de Peppel: wfmwouter@live.nl

Autotron Classics: het aftellen is begonnen!

Voorbereidend op Autotron Classics worden nu de puntjes op de i gezet. De Eventronhal wordt straks omgebouwd tot DAF (Club Nederland) hal. Dankzij de inbreng van een groot aantal clubleden staat er straks een mooie verzameling rijdende Variomatics. En natuurlijk die 1000 Variomatics: dat wil je niet missen!

 

Taxatiedag met koffieklets in Kerkwerve

Op zaterdag 16 september worden er weer taxaties uitgevoerd en gezellig bijgekletst bij Mary van Strien. Wil je je Daf of Volvo die dag in Kerkwerve laten taxeren? Meld je dan aan! En wil je gezellig (over je Daf/Volvo) komen kletsen of je trots laten zien, dan ben je van harte welkom.

DAF Museumdagen gaan niet door!

De DAF Museumdagen die gepland stonden op 30 september en 1 oktober gaan niet door. In verband met de eerder dit jaar georganiseerde DAF Familiedag heeft men helaas niet voldoende vrijwilligers die dit kunnen organiseren voor die dagen.  Ga voor de openingstijden en andere informatie over het museum naar DAF Museum

Dafs door Drenthe: toertocht 23 september

Op zaterdag 23 september organiseert de Evenementencommissie van DAF Club Nederland een toertocht in de prachtige provincie Drenthe. De deelnemers staat een mooie tocht te wachten waarbij een aantal facetten die Drenthe rijk is bezocht zullen worden. Denk hierbij aan mooie schilderachtige dorpjes, bossen, wijdse landerijen, nationale parken en zelfs een berg!