Nachrichten (niederländische Sprache)

Autoproductie in Born: einde van een tijdperk

Einde van een tijdperk, zo meldden verschillende krantenkoppen en overige media op vrijdag 16 februari 2024 over de (voorlopige?) productiestop bij VDL Nedcar in Born. Een einde aan grootschalige autoproductie in een fabriek waar het allemaal begon met Dafs 33, 44, 55, 66 en 46. Wil je hier meer over weten?

Leden Technische Commissie gezocht!

Ben je geïnteresseerd in de techniek van Dafs met Variomatic en Volvo's met CVT en wil je je kennis delen om daarmee andere leden te helpen? Ga je de diepte in om met jouw kennis en kunde problemen van allerlei aard bij auto's van leden op te lossen? Meld je dan aan bij de Technische Commissie van DAF Club Nederland!

Introductiedag voor nieuwe leden

Op zaterdag 2 december a.s. wordt er weer een introductiedag voor nieuwe leden gehouden. Met onder andere een bezoek aan het magazijn en een rondleiding door het DAF Museum. Met het grote aantal nieuwe leden zou het best wel eens druk kunnen worden! Wil je er bij zijn? Geef je dan uiterlijk 15 november a.s. per mail op bij Wouter van de Peppel: wfmwouter@live.nl

Autotron Classics: het aftellen is begonnen!

Voorbereidend op Autotron Classics worden nu de puntjes op de i gezet. De Eventronhal wordt straks omgebouwd tot DAF (Club Nederland) hal. Dankzij de inbreng van een groot aantal clubleden staat er straks een mooie verzameling rijdende Variomatics. En natuurlijk die 1000 Variomatics: dat wil je niet missen!