Nachrichten (niederländische Sprache)

Herinnering: laat je jouw Daf/Volvo stralen op de Hart voor DAF dagen?

Publicatiedatum:
Bekeken: 335
Categorieën: Nieuws, Evenementen

Op 5 en 6 oktober 2024 zijn de Hart voor DAF dagen. Wil jij daar bij zijn, en jouw Daf of Volvo aan het publiek tonen? Meld je aan!

De opzet van de 'Hart voor DAF' dagen is gelijk aan die van de DAF Museumdagen. Daar kwamen duizenden bezoekers op af, en dat zal ook dit jaar weer het geval zijn na een paar jaar afwezigheid van het evenement. Het DAF Museum staat natuurlijk vol met alles wat DAF raakt, dat mag bekend zijn en zo niet dan is dit ook je kans om er (weer) eens te gaan kijken! Tussen het museum en het DAF Trucks fabrieksterrein rijdt er deze dagen een gratis pendeldienst met historische DAF bussen, dus ook een unieke kans om in een rijdende klassieke DAF bus te zitten/staan.

Op het fabrieksterrein van DAF Trucks komt een soort tijdelijk openluchtmuseum waar wij als DAF Club Nederland met de clubstand komen te staan, inclusief de aanhangwagen met opengewerkte Variomatic. En we willen jou vragen of je ook jouw Daf of Volvo met Variomatic/CVT daar bij wilt plaatsen, zodat bezoekers jouw trots en onze diversiteit aan modellen en uitvoeringen zien.

Alle informatie vind je op deze speciale pagina met aanmeldformulier:

https://www.dafclub.nl/hartvoorDAFdagen

De aanmeldmogelijkheid sluit op vrijdag 27 september 2024.

Of je nu wel deel neemt aan het openluchtmuseum, of je komt de Hart voor DAF dagen alleen bezoeken: maak er een geweldige DAF-dag van!

 

Deel dit bericht via: